Wie zijn wij?

Arnout

Een 31-jarige Oost-Vlaming die, op enkele sportieve hobby's na, twee grote passies heeft: reizen en muziek. Combinaties van de twee zijn hem niet onbekend. Al is hij occasioneel wel eens DJ, de liefde voor muziek uit zich vooral in een grote albumcollectie en het bijwonen van concerten, gaande van gevestigde waarden tot verrassende ontdekkingen. Tijdens een laatste lange reis ontdekte hij een nieuwe interesse onder de vorm van schrijven. De blog van Les Nuits Botanique is dan ook de ideale manier om dit te combineren met muziek, want daar heeft hij steeds een mening over!


Ben

Ben Van Alboom schrijft/spreekt/socialnetworkt over film, muziek, mode, fotografie, reizen en wat hij mogelijk nog interessant vindt voor onder meer Knack Weekend & Focus, Studio Brussel, Klara, Prime en zijn blog www.strictlypersonal.be. Hij maakt daarnaast ook deel uit van het fotografieproject Angels & Ghosts, runt de fotogalerij A&Gallery en presenteert het programma Switch op Studio Brussel.

 

Jeroen

Zal dit jaar de kaap van de dertig levensjaren ronden en schrijft over een breed scala aan onderwerpen voor Generation.  Tekent de komende maanden present op een aantal zomerfestivals, maar eerst dus op Les Nuits Botanique. Bezoekt graag kleinere concertzalen, het liefst voorzien van oordopjes. Aangenaam!

 

Joanna & Hywel

Unlike all the best wife and husband teams in pop (Sonny & Cher, Ike & Tina Turner, James Taylor & Carole King, Fleetwood Mac, Abba, The White Stripes) Joanna and Hywel are still working together. They started their blog Villette to express their love for living in Brussels and enjoying live music.

Some of their best memories of Brussels have been at Nuits Botanique: enjoying the early-summer evening sunshine on the steps outside the Botanique while the bass thumps inside the marquee, drifting between the food stalls and soaking up more gigs than humanly possible in a week. Also, running from tent to tent to avoid the rain - but still enjoying the music.


Katrien

Culturele veelvraat die telkens weer een adrenalineshot toegediend krijgt tijdens de festivalperiode en maar goed ook want anders zou ze het niet overleven! Van rock over rap, RnB en reggae tot electro en zelfs minimal music en jazz. Er is weinig dat ze aan haar neus laat voorbijgaan. Maakt deel uit van het Generation-team en hoopt dat jullie nog mooie Nachten mogen beleven in Botanique!

 

Katrin

Twentysomething die zich verschuilt achter FakePlasticRuby. Gruwelt van het woord ‘levensgenieter’ maar doet alles in haar macht het leven genietbaar te maken, het liefst met een dijk van een chorus in haar oren. Verslaafd aan woorden, muziek, Nick Hornby, brie, social media en de vestimentaire uitspattingen van bekend en minder bekend volk. Nog steeds niet over de dood van Jim Morrison heen.


Kris

Een dertiger uit het Limburgse Diepenbeek met een passie voor muziek. Muzikale voorkeur varieert van The Subs tot The Kills. Gruwelt van het woord "populair" en sportpaleis-toestanden. Houdt van kleinere concertzalen en 'nieuwe' bands. Heeft ook een eigen blog Epic.

 

Kurt & Erik

Wij zijn Festivalblog en wij houden ons vooral bezig met het 'festivalgebeuren', voornamelijk in België. Dit gaat van reviews, foto's, nieuwsberichten, interviews, ...
Wij werken met 6 personen aan deze blog. Ik (Kurt) ben de oprichter van Festivalblog en ga samen met mijn collega Erik Van Damme ons bezig houden met Les Nuits Backstage.

 

Tinne

Tinne zit op kot in Antwerpen, droomt elke nacht van de muziekjournalistiek en houdt van: vinylplaten, geschiedenis, een Brits accent, de boeken van Jonathan Safran Foer, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Firenze, strips, Doctor Who en beirut (de band, niet de stad). Ze heeft ook een eigen blog.


Gepost door Skynet Musique Permalink | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.