16 april 2011

An Pierlé & White Velvet: het interview - deel 2

Waarom gebruikte An Pierlé Garageband voor hun nieuwe plaat 'Hinterland'? Zoeken zij en haar partner Koen Gisen ook contact met het publiek op Facebook en MySpace? En hoe verloopt hun leven 'on the road'? Je komt het te weten in het tweede deel van ons interview met An Pierlé & White Velvet!

 

 

An Pierlé & White Velvet kan je op 14 mei elektrisch aan werk zien in de Orangerie. Op 15 mei spelen ze een akoestische set in het Grand Salon.

15 april 2011

An Pierlé en White Velvet: het interview - deel 1

Voor An Pierlé begon het allemaal pas goed toen ze Humo's Rock Rally won met een straffe versie van Gary Numans Are Friends Electric. Veel muziekliefhebbers kennen haar wellicht als het meisje aan de piano en denken dan vooral aan nummers als Mud Stories en Sing Song Sally. Tegenwoordig is ze echter de frontvrouw van een band: An Pierlé & White Velvet.

Zoals beloofd kan je hieronder kijken naar het eerste deel van het interview met hen, naar aanleiding van hun optreden tijdens Les Nuits binnenkort.

 

 

14 april 2011

Wij interviewden An Pierlé & White Velvet

Eén van de opmerkelijke namen op de affiche van Les Nuits Botanique is die van An Pierlé & White Velvet. Je kan hen op 14 en 15 mei aan het werk zien, en wij slaagden erin om An Pierlé herself en Koen Gisen voor de camera te halen. Het resultaat kan je binnenkort bekijken op deze blog. Hier alvast een voorsmaakje!